Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Megyei labdarúgás – Jön az őszi hajrá
2019-11-07 12:11:49
A 12. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban. Mindez azt jelenti, hogy az élvonal reprezentánsai számára – a mostanival együtt – már csak kettő játéknap vár idén. Az őszi véghajrát a Lőrinci várja a listavezető pozícióból. A Pétervására előtt két pontos előnyt birtokló Bódis-legénység a sereghajtó Bélkő SE-Bélapát hazai legyőzésével szilárdíthatja helyét a tabella élén. A követő Pétervásárára jóval nehezebb ütközet vár. A rapszodikusan szereplő Besenyőtelek legyőzése nem lesz egyszerű Csatlós Tamás fiainak. A harmadik helyen álló Egerszalók villanyfényes meccsen fogadja – a Besenyőhöz hasonlóan - szintén kiszámíthatatlan Hevest. A vezető hármast üldöző Andornaktálya-Gyöngyöshalász-Felsőtárkány triónak csak a győzelem jelenti a további reményt a dobogóért zajló küzdelemben. Bármelyik csapat veresége esetén jelentős lépéshátrányba kerülne a riválisokkal szemben. A Tárkány az Eger II-t fogadja, a Halász az Energiánál vizitál, az Andornak pedig szomszédvári rangadót vív Makláron. Az egyetlen vasárnapra maradt mérkőzésen a Heréd a győzelem megszerzésének reményében csap össze a vendég Füzesabonnyal.
Hétvégi program, tabella itt...

A megyei II. osztályban az élbolyban vitézkedő csapatok közül a listavezető Visontára vár a legnehezebb feladat. Dérfi Zoltán legénysége a zsinórban öt meccset sikerrel abszolváló Poroszló otthonában lép pályára. A Mátraderecske ellenfele a Hatvan Lokomotív lesz, a Domoszló Balatonban vendégszerepel, míg az Egerszólát Abasárra látogat.
Párosítások, tabella itt...

A megyei III. osztály mindkét csoportjában a tizenegyedik kör összecsapásait rendezik. Itt az őszi szezon utolsó játéknapján lesznek érdekeltek a résztvevők.
A keleti-csoport párosításai, tabella itt...
A nyugati-csoport mérkőzései, tabella itt...


RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel