Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Debrecenben kezdik a visszavágós szakaszt
2018-03-16 12:00:59
Debrecenben játszik bajnoki mérkőzést szombaton este a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. Az E.ON OB I felsőházában az ötödik fordulót bonyolítják le. A középső szakasz felénél Dabrowski Norbert legénysége ötpontos hátrányt halmozott fel a Szolnokkal és a Ferencvárossal szemben. A visszavágós szakaszban már nem szabad hibázni, sőt az is elképzelhető, hogy a két legnagyobb rivális elleni esetleges siker sem lenne elég az első hely megszerzéséhez. A debreceniek a felsőház sereghajtói. Ellenük nem lehet más célja – még vendégként is - a ZF-Egernek, mint a három pont megszerzése. A Spandau elleni szerdai Bajnokok Ligája ütközet második felvonása talán átlendítette csapatunkat a holtponton, amit a Szolnok elleni 16-7-es kudarc idézett elő. A hajdúsági megyeszékhely egy újabb állomás lehet az egyenesbe kerülés felé vezető úton. Nagy szükség van minden egyes sikerélményre, hiszen a nyakunkon van a Fradi és a Szolnok elleni rangadó. A debreceni meccset 19 órai kezdettel bonyolítják le. Nagy riválisaink közül a Szolnok a Honvéd vendége lesz, míg a Fradi Miskolcon száll vízbe az ötödik játéknapon.


E.ON OB I., felsőház, 5. forduló
Debrecen, 2018-03-17 (szombat) 19 óra
Debrecen - ZF-Eger

Játékvezetők: Rubos Károly, Bene Péter

A játéknap további párosításai:

BVSC-Zugló - A-Híd-OSC-Újbuda
Racionet Honvéd - Szolnoki Dózsa
PannErgy-Miskolci VLC - FTC PQS Waterpolo

A felsőház állása:

1. Szolnok 51 pont
2. FTC 51 pont
3. ZF-Eger 46 pont
4. OSC 39 pont
5. Miskolc 29 pont
6. Honvéd 29 pont
7. BVSC 28 pont
8. Debrecen 17 pont


RG
Fotó: Fehér Anna (mvlsz)

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel