Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda - Rangadó az alapszakasz záró fordulójában
2018-02-21 15:06:43
Az utolsó forduló mérkőzéseire kerül sor az E.ON OB I alapszakaszában. Mind a két csoportban a záró körre marad a rangadók-rangadója. Az csoportban Szolnok – Fradi meccsre kerül sor, míg a bennünket jobban érintő B-ben a ZF-Eger ellenfele az OSC lesz. Az alapszakasz helyezéseket már nem befolyásolja a Bitskey Uszodában csütörtökön 17 óra 30 perckor kezdődő összecsapás kimenetele, hiszen Dabrowski Norbert együttese hat ponttal előzi meg a fővárosi alakulatot, ez egyetlen meccsen ugye ledolgozhatatlan. A Szolnok – Fradi párosítást illetően picit másabb a helyzet. A zöld-fehérek Tisza-parti győzelme esetén pontegyenlőség alakulhatna ki, ám ahhoz, hogy meg is előzzék a címvédőt, négy góllal kellene diadalmaskodniuk. Visszatérve a mi meccsünkhöz, a tétnélküliség nem fog látszódni a feleken. Egy Eger – OSC összecsapás mindig kiemelt presztízzsel bír, ráadásul a győztes profitálhat is a sikerből a rájátszásban. A tizennegyedik játéknap találkozóit szerdán bonyolítják le. A két rangadó marad csütörtökre, az M4Sport jóvoltából a televízió nyilvánossága előtt.


E.ON OB I., alapszakasz, 14. forduló
Bitskey Uszoda, 2018-02-22 (csütörtök) 17 óra 30 perc
ZF-Eger – A-Híd-OSC-Újbuda

Játékvezetők: Székely Balázs, Rubos Károly

A játéknap további párosításai:

Contitech Szeged - PannErgy-Miskolci VLC
Metalcom Szentes – Tatabánya
Racionet Honvéd - PVSK-Mecsek Füszért

A csoport állása
1. ZF-Eger 37 pont
2. OSC 33 pont
3. PannErgy-Miskolci VLC 23 pont
4. Racionet Honvéd 22 pont
5. PVSK-Mecsek Füszért 16 pont
6. Metalcom Szentes 12 pont
7. Tatabánya 10 pont
8. Contitech Szeged 0 pontRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel