Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Nagyon sokat érne a címvédő legyőzése
2018-01-23 00:44:17
A hetedik forduló mérkőzéseit rendezik a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában. A B-csoport „odavágó körének” utolsó játéknapján talán a legnehezebb ellenféllel szemben méreti meg magát szerdán a ZF-Eger. Pólósaink szerdán 18 óra 30 perces kezdettel a legrangosabb kontinentális klubsorozat címvédőjénél a Szolnoki Dózsánál vendégeskednek. Cseh Sándor fiai az összes megnyerhető trófeát bezsebelték 2017-ben, nyilván hasonló célokkal kezdték az idei esztendőt is. A Szolnok továbbjutása nem forog veszélyben, ugyanakkor a Dabrowski-legénység még közel nincs biztonságban a nyolcas döntőbeli részvételt illetően. Egy esetleges szolnoki sikerrel megerősíthetnénk pozíciónkat, ez azonban nem lesz könnyű. A Szolnok nagyon magabiztos, mi pedig most kezdünk magunkhoz térni a Magyar Kupa bronz okozta csalódottságból, valamint a Spandau elleni vereségből. Éppen a Spandau Berlin példája lehet számunkra irányadó, hiszen a német bajnoknak sikerült felülmúlnia a Dózsát. Csapatunkból mindenki jó egészségnek örvend, ha minden összejön, akkor okozhatunk meglepetést mi is. A szolnoki Vízilabda Arénában rendezendő párharc a Sport2 jóvoltából élőben tekinthető meg szerda este.

A csoportunkban egyértelműen meglepetés csapattá avanzsált Spandau a Pro Reccoval néz farkasszemet a hetedik fordulóban. A Jadran Herceg Novi Sabadellbe utazik, míg az Alphen – Steaua Bukarest összecsapáson alsóházi pontok találnak gazdára.
Az A-csoportban érdekelt magyar reprezentáns az OSC a Dinamo Moszkvát látja vendégül.


Bajnokok Ligája, B-csoport, 7. forduló
Szolnok, Vízilabda Aréna, 2018-01-24 (szerda) 18 óra 30 perc
Szolnoki Dózsa VSC – ZF-Eger

A játéknap további párosításai:

Spandau Berlin – Pro Recco
Sabadell – Jadran HN
Alphen – Steaua

A csoport állása:
1. Pro Recco 15 pont
2. Szolnok 15
3. Spandau 15
4. ZF-Eger 10
5. Jadran HN 10
6. Sabadell 3
7. Steaua 3
8. Alphen 0


Az A-csoport párosításai:
OSC – Dinamo Moszkva
Barceloneta – Hannover
Brescia – Partizan
Olympiakosz – JUGRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel