Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Felhozó meccs lehet az Alphen elleni BL-csata
2018-01-11 15:35:48
Szombaton Bajnokok Ligája mérkőzéssel kezdi a 2018-as esztendőt a ZF-Eger férfi vízilabda csapata. A Bitskey Uszodában 18 óra 30 perctől esedékes Alphen elleni ütközet minden bizonnyal egyoldalú küzdelmet hoz majd. A holland bajnok nem képvisel azonos szintet a mi csapatunkkal, még akkor sem, ha a ZF-Eger nem a legjobb formának örvend manapság. Az év vége nem a mi elképzeléseink szerint alakult. A csalódással felérő Magyar Kupa bronzérmet követően a német Spandau vendégeként maradtunk alul a BL-ben, az esztendő zárásaként pedig a Szolnok is legyőzött bennünket a Tippmix Szuper Kupáért zajló összecsapáson. Remélhetően az ünnepi szünet jó hatással lesz játékosainkra, és rátalálnak a helyes útra. Ehhez jó alapot adhat az Alphen legyőzése. A legrangosabb kontinentális sorozat csoportkörében jelenleg csak az ötödik helyen áll Dabrowski Norbert legénysége, tehát nincs továbbjutást jelentő pozícióban. Minden szempontból hasznos lehet a szombati párharc, melyen kötelező megszerezniük a három pontot pólósainknak.
Ami a csoport további összecsapásait illeti: a Pro Recco – Sabadell párharc kimenetele nem lehet kérdés. A Steaua meglepetés győzelme a Spandau ellen sokat érhetne az Egernek. Ha a címvédő Szolnok megszerzi a három pontot Herceg Noviban, akkor továbbjutó helyhez segítené együttesünket.

Bajnokok Ligája, B-csoport, 6. forduló
Bitskey Uszoda, 2018-01-13 (szombat) 18 óra 30 perc
ZF-Eger – AZC Alphen


A játéknap további párosításai:
Pro Recco – Sabadell
Jadran Herceg Novi – Szolnok
Steaua – Spandau

A csoport állása:
1. Szolnok 12 pont
2. Pro Recco 12 pont
3. Spandau 12 pont
4. Jadran 10 pont
5. ZF-Eger 7 pont
6. Steaua 3 pont
7. Sabadell 3 pont
8. Alphen 0 pont

Az A-csoport párosításai:
JUG Dubrovnik – OSC
Olympiakosz – Hannover
Partizan – Baceloneta
Dinamo Moszkva - Brescia
RG
Fotó: Lénárt Márton

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel