Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda - Biros Péterék is a halhatatlanok között
2016-10-30 20:09:30
BEIKTATÁS. Az International Swimming Hall of Fame, azaz a nemzetközi sportági halhatatlanokat tömörítő szervezet vasárnapra virradó éjszaka az egyesült államokbeli Santa Clarában beiktatta tagjai közé a Sydneyben, Athénban és Pekingben is olimpiai aranyérmet szerző Benedek Tibort, Biros Pétert, Kásás Tamást, dr. Kiss Gergelyt, dr. Molnár Tamást és Szécsi Zoltánt. Az International Swimming Hall of Fame ünnepségen ott volt dr. Kemény Dénes, a háromszoros aranyérmes férfiválogatott szövetségi kapitánya is, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, akit 2011-ben már „beiktattak". Az est háziasszonya nem volt más, mint olimpiai bajnok úszónk, Kovács Ágnes.
Legendáink, Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, dr. Kiss Gergely, dr. Molnár Tamás és Szécsi Zoltán a dicsőségüket jelképező, a vállukon elhelyezett szalagot kaptak Kemény Dénestől, valamint egy trófeával is gazdagodtak.

A magyar vízilabdázók már szép számban képviseltetik magukat, hiszen a Hírességek Csarnokának tagja Faragó Tamás, Gyarmati Dezső, Halassy Olivér, Homonnay Márton, Kárpáti György, Kemény Dénes, Komjádi Béla, Lemhényi Dezső, Markovits Kálmán, Mayer Mihály, Németh János, Szivós István, id. Szivós István és Zólyomi András.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel