Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Megyei labdarúgás – Egri döntetlen Szalókon
2016-10-30 19:45:43
Pontokat veszített Egerszalókon az Eger SE a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában. A vasárnapi találkozó gólnélküli döntetlennel zárult. Az egriek enyhe mezőnyfölényben játszottak, komoly gólszerzési lehetőség nélkül. A játék képe alapján reális a döntetlen. Az ESE első olyan meccsét játszotta a szezonban, amelyen nem tudott gólt szerezni, hátránya pedig tovább nőtt a Felsőtárkány-Gyöngyös kettőssel szemben. A Heréd nem kegyelmezett a Füzesabonynak, Barta Ákos és Balog Bence irányításával 5-1-re győzött. A szépítés a vége előtt nem sokkal jött össze az abonyiaknak, akik utóbbi hét mérkőzésükön mindössze egy pontot szereztek. A Gyöngyöshalász – Gyöngyöstarján alsóházi rangadót a házigazdák Fülöp Viktor és Galó Kristóf góljával 2-0-ra megnyerték. A megyei II. osztály keleti-csoportjában Mátraderecskén nyert a Tarnalelesz. Nyugaton sikeres játéknapot zárt a Visonta és a Vámosgyörk.


Vasárnapi eredmények:

Megyei I. osztály, 11. forduló
Egerszalók - Eger SE 0-0 (0-0)

Egerszalók 150 néző. Játékvezetők: Viktor F. (Tóth Z., Pásztory)
Egerszalók: Tajti – Neumann, Lőrincz, Balázsi, Vámosi (Nagy G.), Molnár A. (Szeles), Baji Á., Ficzere, Baji P., Szabó D. (Szakál Z.), Mága T. (Danó Zs.). Edző: Horváth Tamás.
Eger SE: Bollók – Szövetes, Kaló, Árvai (Dorkó), Dóczi, Farkas K., Gresó (Antal), Sebe A., Szucsik, Pataki, Montvai T. Edző: Csuhay József

Gyöngyöshalász - Gyöngyöstarján 2-0 (0-0)
Gólszerzők:
Fülöp V. (50.), Galó (67.)

Heréd - Füzesabony 5-1 (3-0)
Gólszerzők:
Barta 3 (2., 61., 68.), Balog B. 2 (31., 34.) illetve Hallgató (87.)


Megyei II. osztály, 11. forduló
Keleti-csoport:

Mátraderecske – Tarnalelesz 1-2
Nyugati-csoport:
Vámosgyörk – H. Lokomotív 3-2
Rózsaszentmárton – Petőfibánya 1-1
Abasár – Visonta 1-4
Szücsi – ZagyvaszántóRG
Fotó: Agócs László

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel