Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – A Honvéd után szakítottuk a Miskolcot is
2016-10-23 02:27:15
10-7 arányban diadalmaskodott a Miskolci VLC vendégeként a ZF-Eger férfi vízilabda csapata az OB I szombati mérkőzésén. A B-csoport 5. fordulójának rangadóját vívták a Kemény Dénes Sportuszodában, hiszen két veretlen csapat találkozott. Az Eger szerdán már elbánt egy veretlen csapattal, s most a Honvédhoz hasonló sorsra jutott az MVLC is. Az Eger továbbra is nélkülözte szerb olimpiai bajnokát Milos Csukot. A két csapat a Magyar Kupa selejtezőjében nem olyan régen találkozott egymással. Ezúttal is jól tartotta magát dr. Sike József együttese, a korábbi összecsapáshoz képest annyi különbség volt, hogy a Dabrowski-legénység nem az utolsó negyedre hagyta a döntést. Gyakorlatilag fej-fej mellett haladtak a felek a nagyszünetig, amikor is 4-4 állt az eredményjelzőn. A mieink fordulás után begyújtották a rakétákat, 4-0-s szakaszt produkálva formalitássá tették a végjátékot. A záró felvonásban Lőrincz gyors duplája után már 10-4 volt az Eger javára. A Miskolc a hajrában szűk három perc alatt háromszor is eredményes volt, így kozmetikázni tudtak az eredményen. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Tóta Gergő révén újoncot avattunk. A serdülőkorú pólós élete első felnőtt mérkőzésén Braniszlav Mitrovicsot váltotta a kapunk előtt.

A bajnokságban most kisebb szünet következik, legközelebb november 12-én a Kaposvárt fogadják a sárga-kékek. Addig is a Rijeka elleni oda-visszavágós párharc során kellene kiharcolni a Bajnokok Ligájában a főtáblára jutást.


E.ON OB I., férfiak, B-csoport, 5. forduló
PannErgy Miskolci VLC - ZF-Eger 7-10 (1-2, 3-2, 0-4, 3-2)

Miskolc. Játékvezetők: Rubos Károly, Vogel Gábor
Miskolc: Csoma – Hornyák, Vadovics, Boven 4, Milicsics, Halek, Lukács D. Cserék: Misics 3, Lukács Á., Kincses, Jakab D. l, Miklós. Edző: Dr. Sike József.
ZF-Eger: Mitrovics – Lőrincz 2, Angyal, Kovács G. 3, Hosnyánszky 2, Bedő, Erdélyi. Cserék: Tóta (kapus), Vapenszki 2, Hárai, Csucskovics, Decker Á. 1, Kürti, Biros B. Edző: Dabrowski Norbert
Emberelőny/gól: 8/0 illetve 10/4
Ötméteresek: - illetve 1/1


A B-csoport további eredményei:
Kaposvári VK - UVSE 12-8
BVSC-Zugló - EBP Tatabánya 8-7
Racionet Honvéd - FTC PQS Waterpolo 8-12

A csoport állása:
1. Ferencváros 13 pont
2. Eger 13 pont
3. Miskolc 10 pont
4. Honvéd 7 pont
5. BVSC 6 pont (4 mérkőzés)
6. Kaposvár 3 pont
7. Tatabánya 3 pont
8. UVSE 0 pont (4 mérkőzés)
RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel