Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Tizenhárom góllal nyert a Dream Team
2016-10-09 01:33:34
Nem borult a papírforma, és nem is tudta megszorongatni az UVSE-t a ZF-Eger-EKE női vízilabda csapata. A bajnoki címvédő nagyon erős kerettel érkezett a Bitskey Uszodába. Válogatott játékosok, olimpiai elődöntősök egész sora ellen kellett helytállnia Biros Péter jórészt utánpótlás pólósokból álló együttesének. Zsinórban szerzett három góllal nyitott a rivális, az első hazai találat Pap Médea nevéhez fűződött. Megrángattuk az oroszlán bajszát, nem is vették jó néven a fővárosiak, be is rámoltak öt gólt együttesünknek. Elsősorban a Keszthelyi Rita-Kisteleki Hanna-Takács Vivien hármassal gyűlt meg a bajuk az egri lányoknak, akik nagyszünet előtt Szűcsné és Miklós Réka találatával feljöttek ötre. A folytatásban egyre markánsabbá vált a differencia. A fizikális és tudásbeli fővárosi fölény a meccs második felében már jobban kidomborodott. A harmadik negyed végéhez közeledve elérte az UVSE a tízes határt, melyen az utolsó felvonásban át is léptek.

Nem kergetünk rózsaszín álmokat a találkozó kapcsán, hiszen a két csapat között legalább annyi a különbség, mint ami a végeredményen látszik. Örömteli ugyanakkor, hogy Biros Péter látja a fejlődést a lányokon, és hiszi, hogy meccsről meccsre javul majd a játék. Márpedig ha valaki ért a vízilabdához, akkor az Ő...

A soron következő bajnoki mérkőzést szintén a Bitskey Uszodában játssza a ZF-Eger-EKE, szerdán 19 órától a Dunaújváros vendégeskedik városunkban.

Női OB I., 2. forduló
ZF-Eger-EKE - UVSE-Tropicarium 7-20 (1-5, 2-4, 1-5, 3-6)

Bitskey Uszoda 100 néző. Játékvezetők: ifj. Kenéz Gy., Kovács S.
ZF-Eger-EKE: Horváth A. – Ráski, Szűcsné Fekete 2, Parkes, Kékesi, Tóth A., Miklós R. 3. Cserék: Aranyi (kapus), Pap 2, Jenes, Kocsis., Hornyák, Puskás, Molnár. Edzők: Biros Péter, Kelemen Attila.
UVSE: Gangl – Kisteleki H. 4, Szűcs G., Van der Sloot 1, Czigány 1, Csabai 2, Keszthelyi 4. Cserék: Maczkó (kapus), Hertzka 2, Kövesdi 2, Bicskei, Kuna, Takács V. 4, Mucsy. Edző: Áts Bertalan.
Emberelőny/gól: 8/3 illetve 7/4
Ötméteresek: 1/0 illetve 1/1


A 2. forduló további mérkőzésein:

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem (elhalasztva)
Hungerit Szentesi VK - Racionet Honvéd 12-7
Tatabányai Vízmű SE - Dunaújvárosi Egyetem Maarsk-Graphics 2-15RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel