Barca siker, a Veszprém 4.


Katalán diadal Kölnben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében. A Bercelona hétméteresekkel verte a Kielcet. A Veszprém 4. helyen végzett 2 vereséget elszenvedve.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Asztalitenisz – Kihasználják a mindennapos testnevelés lehetőségeit
2016-05-13 14:15:17
Május 2-vel indult a Lenkey János Általános Iskola, az EKVI és az Egri Coop SC közös projektje. Ennek keretén belül a mindennapos testnevelés adta lehetőségeket kihasználva az új Ruttkay Vilmos Asztalitenisz teremben hét alsó tagozatos osztállyal kezdte meg az Egri Coop SC-Városi Sportiskola edzőgárdája a munkát. Minden osztálynak 45 perce van, hogy edzők, játékosok segítségével megismerkedhessen a sportág alapjaival. Ekkor a gyermekek átmennek a Bem tábornok téri csarnokba, és tizenkettő asztalon négy-öt szakember segítségével, kulturált és megfelelő szakmai körülmények között próbálhatják ki a szép és érdekes sportágat. A kezdeményezés itt nem áll meg, szeptembertől már előzetes egyeztetések alapján több általános iskolától is várjuk a jelentkezést, hogy részt vegyenek ebben a programban.

Az eredményességben bízva a Magyar Asztalitenisz Szövetség első lépésben pingpong ütőkkel és több száz labdával támogatta az egri vállalkozást. Az Egri Coop SC vezetésének tájékoztatása szerint, azokat akik kedvet éreznek az asztalitenisz iránt, minden nap délután négy órától várják a kezdő csoport edzéseire.
RG
Beküldött fotó

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel