Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...1552.eger.hu


Sportlinkek


Hirek keresés:FórumHírlevél

Kézilabda - NB I-et érő egri diadal
2015-03-01 19:50:32
Igazi férfimunka. Nagy lépés a bajnoki cím és az áhított feljutás felé. Az SBS Eger-Eszterházy SzSE 29-26 (17-13)-ra nyerte a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának rangadóját a Nyíregyháza ellenében. Nagyszerű hangulatban izgalmas, jó meccset láthatott az Eszterházy-csarnok 400 fős publikuma. A színvonalas találkozón az egriek végig kézben tartották a mérkőzést, a 2. félidő elején már 6-7 góllal vezettek, de végére feljöttek a vendégek. Az utolsó percekben is helyén volt az egriek szíve, parádés játékkal megtartották előnyüket és megszerezték a 2 pontot. Ezzel már 6 pont Szabó Péterék előnye a rivális nyírségiek előtt. Már bátran kijelenthetjük, története során első alkalommal NB I-be jut Rosta István irányította egri együttes.

Férfi kézilabda NB I/B., 17. forduló
SBS Eger-Eszterházy SzSE - Nyíregyházi KC 29-26 (17-13)

Eger, Eszterházy Csarnok, 400 néző. V.: Hargitai Gábor, Markó Gábor.
Az egriek gólszerzői: Szabó P. 9, Padla 7, Vancsics 4, Dobó 4, Halász 2, Kocsis 2, Szűcs.
A Nyíregyháza gólszerzői: Kleis, Gubó, Nagy Cs., Pánczél 4-4, Varga L. 3, Tumidalsky, Tóth B., Balda 2-2, Kaplonyi 1.

Kiállítások: 12, ill. 6 perc.
Piros lap: Menyhárt Máté (SBS)az 59. percben)

Hétméteresek: 2/2, ill. 2/1.

Nyilatkozatok:
Rosta István, az Eger edzője:
- Férfimunka volt, jöhet az NB I. Sok jó egyéni teljesítmény, a szívünk és a jó stratégia volt a győzelem kulcsa. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, nagyon örülök a győzelemnek. A tervünk rész volt, hogy a 2. félidő elején olyan különbséggel vezessünk, amiből tudunk gazdálkodni a végére. Látszott, hogy nekünk rövidebb a kispadunk, mint a Nyíregyházának, de taktikusan sikerült megőrizni az előnyünkből a végére. Az egész csapat dicséretet érdemel, de Szabó Peti, Padla Joci, Kocsis Csabi, Dobó Zsolti és Kovács János kapus kiemelkedően sokat tett a sikerérét.

Varga Zsolt, a Nyíregyháza edzője: - Rengeteget hibáztunk, az Eger megérdemelten nyerte a mérkőzést, gratulálok nekik. Ezzel el is dőlt a bajnoki cím sorsa, az Eger már nem tudja elveszíteni ilyen előnyről az aranyérmet. Nekünk mások céljaink. Jó meccset játszottunk, sajnos a 2. félidő elején sokat hibáztunk, ezt maximálisan kihasználták a hazaiak. A csapatot meg tudom dicsérni, hogy hét gólos hátrányból visszajöttünk a meccsbe. Kritikus pillanatban sajnos hetest hibáztunk.

Szabó Péter: - Nagyon készültünk a Nyíregyházára, tartottunk is tőlük. Nagy teherrel léptünk pályára, de úgy látszik túl tudtunk lépni az árnyékunkon és sikerült megnyerni a rangadót. Sok energiát mozgósítottunk a győzelemért, igazi csapatként küzdöttünk. Annak nagyon örülök, hogy azok az egriek akik ma kilátogatott ide boldogan fognak hazamenni.

Kovács János: - A 2. félidőben sikerült fontos védésekkel segítenem a csapatomat. Igazi csapatmunka volt a védekezés. Gyönyörű labdaszerzések, jó támadások is kellettek ehhez a fontos győzelemhez.

Nagy Lajos, a HESI vezérigazgatója: - Nagyon jó meccsen sikerült nyerni, ehhez gratulálok a csapatnak. A támogatók nevében szeretném ha megyei vállalkozók közül még többen a csapat mellé állnának és segítenének a szponzorálásban.

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel