PÁRIZS 2024

PÁRIZS 2024
Hivatalosan megnyílt csütörtökön a párizsi olimpiai falu amely 52 hektáros területen 14 500 hivatalos személynek, köztük kilencezer sportolónak lesz majd az otthona
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kézilabda – Balassagyarmatra utazik az SBS Eger
2014-03-13 14:02:27
A 19. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén a férfi kézilabda NB I/B keleti-csoportjában. A bajnokságban második helyen álló SBS Eger-Eszterházy SzSE együttese vasárnap 17 órai kezdettel a Balassagyarmati Kábel SE otthonában vendégszerepel. Az egriek hagyományosan nehéz mérkőzéseket szoktak játszani Balassagyarmaton. A nógrádiak otthon november 30-án kaptak ki utoljára. Azóta négy meccset játszottak hazai környezetben úgy, hogy nem szenvedtek vereséget. A tabellán jelenleg csak a tizenegyedik helyet foglalják el, nem minden klappol tehát északon. A tudáskülönbség megvan a két csapat között, kérdés, hogy a pályán miként tudják ezt érvényre juttatni a mieink. Ha a két héttel ezelőtti formát „vesszük elő”, akkor kínkeserves egy óra vár ránk Gyarmaton. A Pick Szeged II. elleni második félidőre bátran lehet építeni, az lehet számunkra célravezető.

A bennünket egy ponttal megelőző Balmazújváros Szegedre utazik szintén a hét utolsó napján. Az általunk legyőzött Pick II. edzője Velky Mihály az egri mérkőzést követően elmondta: szeretnének a Balmazújvárosnak kemény perceket okozni, és mindent elkövetnek a győzelem megszerzésért.

Férfi kézilabda NB I/B keleti-csoport, 19. forduló
Balassagyarmat, 2014-03-16 (vasárnap) 17 óra
Balassagyarmati Kábel SE - SBS Eger-Eszterházy SzSE

Játékvezetők: Hargitai I. Gábor, Markó Gábor

A játéknap további párosításai:
Békési FKC - CLAAS-Törökszentmiklós
Kecskeméti TE - Gödöllői KC
Hajdúnánás-Robzol 2000 KS - FTC-Bástyamillenium
PLER Budapest II - Nyíregyháza
Primavera Mizse KC - Ózdi KC
Pick Szeged II - Kőnig-Trade-Balmazújváros

A bajnokság állása


RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel