Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Ökölvívás – Az elődöntőben lejtett a hazai pálya
2014-03-09 13:50:41
Az Egri Városi Sportiskola 2013. évi magyar bajnok ökölvívója, Csombor Vivien a legutóbbi hétvégén Németországban versenyzett. A III. International Woman Boxing Week elnevezésű viadalnak Hamburg adott otthont. Vivien súlycsoportjában (57 kg.) hét induló volt. Az EVSI sportolója első mérkőzésén a legjobb négy közé jutásért, hazai ellenfelet kapott. Az 57 kilogrammos Csombor magabiztos ökölvívást bemutatva 3-0-ás pontozással abszolválta a mérkőzést. Az elődöntőben újabb német ellenféllel kellett szembenéznie. Sajnos a forgatókönyv kísértetiesen hasonlított Könnyű Richárd múltheti mérkőzéséhez. A múlt kísértett, a hazai pálya erősen lejtett, így a rivális 2-1 arányban diadalmaskodott, megfosztva Vivient a fináléba kerüléstől.

Jövő hét végén sem állnak meg a lányok, Oláh Eszter Olaszországban mérkőzik az olasz női csapatbajnokságban (a Valkűrök csapatának 69 kg-os versenyzője, két másik magyar lánnyal együtt), míg a többi öklöző Vecsésen húz kesztyűt egy közös edzésen a cseh női válogatott ellen. Közben Könnyű Richárd 11-én utazik Litvániába egy tornára, ami számára a világbajnoki felkészülés fontos állomása lesz.


RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel