Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Ökölvívás – Egri sikerek itthon és külföldön
2014-03-03 20:37:08
Az elmúlt napokban több helyszínen, több megmérettetésen is érdekeltek voltak az Egri Városi Sportiskola ökölvívói. Szerencsére jó eredményekről tudunk beszámolni, ami bizonyítéka annak, hogy sikeres munka zajlik a Dorkó Péter által vezetett szakosztálynál. Nyolc bokszolónk volt tagja az Észak-Magyarországi Tigriseknek, amely a Kőszegen rendezett Nyugat-Dunántúli Harcosok elleni csapatmérkőzést 18-12 arányban megnyerte. Könnyű Richárd nagyszerűen helytállt a nemzetközi mezőnyben. Korosztályos magyar bajnok versenyzőnk Németországban, az Odera menti Frankfurtban végzett harmadik helyen, egy rangos viadalon. Az EVSI ökölvívói közül többen is meghívást kaptak a különböző válogatottakhoz. Csombor Vivien, Szendrei Péter, Fehér Márió és Smiri Klaudia ezt a hetet, a tatai edzőtáborban tölti. Közülük Csombor Vivien csütörtökön utazik Hamburgba egy meghívásos női tornára.

Csapattalálkozó
Kőszeg

Észak-Magyarországi Tigrisek - Nyugat-Dunántúli Harcosok 18-12
Az Északi Tigrisek csapata nehéz kezdés után, fantasztikusan versenyezve aratott sikert riválisa felett. A Tigrisek között nyolc egri versenyző lépett szorítóba. Balogh Anna, Fülep Emese, Berecz Lionel, Lakatos Márk, Nagy Ferenc, Balog Elemér, Tóth Márk, Blaskó Nikolasz. Közülüp Fülep, Lakatos, Nagy és Balog Elemér zárt győzelemmel. A következő csapattalálkozóra Kaposváron kerül sor, az ellenfél Dél-Dunántúl lesz.

Könnyű Richárd Frankfurt-Oderban versenyzett. A négy napos hagyományosan erős ifjúsági fiúknak kiírt, Brandenburg Kupán az egri kiválóság két mérkőzést nyerve a 60 kg-os súlycsoport harmadik helyen végzett. Ricsi számára nincs pihenő, jövő héten Litvániában vesz részt nemzetközi tornán.RG
Fotó: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel