Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Röplabda – Nyugodt játékkal megnehezíthetjük a Berény dolgát
2014-02-21 11:13:21
Szombaton az alapszakasz utolsó mérkőzését játssza az NB II keleti-csoportjában a VIKSZ-Agria RC Eger csapata. A Neumann Iskola tornaterében a listavezetőt, egyben a bajnoki cím legnagyobb várományosát a Jászberényt fogadja. A pontvadászatot meggyőző magabiztossággal vezető JRK Egerben is favoritként lép pályára. Az egri lányok jelenleg az 5. helyet foglalják el a tabellán, matematikai esélye még van a negyedik pozíció megszerzésére is. Ehhez azonban nagy bravúrra, nevezetesen a Jászberény legyőzésére volna szükség. Erre még nem volt példa az idei kiírásban, ráadásul meccseinek döntő többségét játszmavesztés nélkül abszolválja a jászsági együttes. Sulyok István lányaitól a tisztes helytállást lehet elvárni. Nyugodtan játszhatnak a mieink, a felszabadult röplabdával megnehezíthető a listavezető dolga. A felnőttek találkozóját követően az EVSI junior csapata is megmérkőzik a JRK fiataljaival.

Női röplabda NB II keleti-csoport, alapszakasz utolsó forduló
Neumann Szakközépiskola, 2014-02-22 (szombat) 11 óra
VIKSZ-Agria RC Eger – Jászberényi RK

Játékvezetők: Péterfy József, Román József

A bajnokság állása: 1. Jászberény 33 pont, 2. Szeged 27 pont, 3. Hajdúböszörmény 15 pont, 4. Eötvös Debrecen (17-21) 14 pont, 5. VIKSZ-Agria RC Eger (18-24) 14 pont, 6. TEVA GRC 11 pont, 7. Szolnok 3 pont.RG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel