Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Röplabda – A legjobbak között folytatják
2014-02-18 16:02:01
A legjobb tizenkettő csapat közé került az Egri Városi Sportiskola. A leány gyermek röplabdázók országos bajnokságában (OGYB) eddig veretlenül menetel a Vajda Tiborné által felkészített egri együttes. A Dr. Kotsis Attilánéról elnevezett viadal alapszakaszában lejátszott négy mérkőzésen, valamint a középszakasz első fordulójában sem talált legyőzőre az EVSI. A középszakasz 2. fordulójára a napokban Kecskeméten került sor. Az első egri körhöz hasonlóan a "hírös városban" is magabiztosan meneteltek Benedek Rékáék. Könnyed játékkal rukkolt elő az Eger, a riválisoknak esélyük nem volt még a szoros eredmény elérésére sem. A cél ezek után nem lehet más, mint a legjobb hat közé jutás. Az lenne az igazán nagy durranás. Az eddigiek alapján egyáltalán nem esélytelen az EVSI.


Országos Gyermek Bajnokság
Középszakasz, 2. forduló
Kecskemét

Az EVSI eredményei:

EVSI - Kecskeméti SI 3-0 (23, 11, 7)
EVSI - Veszprémi ESC 3-0 (15, 22, 13)

Az EVSI csapatában a következő játékosok szerepeltek: Kaszás Zsófia, Nagy Orsolya, Benedek Réka, Kovács Kincső, Riczkó Gabriella, Verebélyi Tünde, Seres Viktória, Gáspár Krisztina. Edző: Vajda Tiborné.RG

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel