Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kézilabda – Hétfőn újabb lépést tehet az SBS Eger
2014-02-15 14:43:58
Rendhagyó időpontban, hétfőn játssza soron következő bajnoki mérkőzését az SBS Eger-Eszterházy SzSE férfi kézilabda csapata. Az NB I/B keleti-csoport 15. fordulójában a Békési FKC otthonában vendégszerepel Csík János edző alakulata. A csoport listavezetője bátran célozhatja meg az újabb két pont begyűjtését, annak ellenére, hogy a békésiek nem sorolhatók a könnyen legyőzhető ellenfelek közé. Nagyon rapszodikusan szerepelnek a pontvadászatban, ez a kiszámíthatatlanság teheti őket veszélyessé. Összességében stabilan foglalják el középmezőnyben pozíciójukat. Az utóbbi meccseken sok sikerélményben nem részesítettük őket, két éve nem tudnak legyőzni minket. Ősszel hazai pályán nagyon elbántunk velük, de az elmúlt hétvégén a FTC is tizenhetet számolt rájuk. A mieink jó játékkal és fölényes győzelemmel rajtoltak tavasszal, egy újabb győzelemmel közelebb kerülnénk álmaink megvalósításához.

Fél szemünket nem árt Ózdon tartanai. A múlt héten általunk legyőzött ÓKC legnagyobb riválisunkat, a Balmazújvárost látja vendégül vasárnap.

Férfi kézilabda NB I/B., keleti-csoport 15. forduló
Békés, 2014-02-17 (hétfő) 16 óra
Békési FKC - SBS Eger-Eszterházy SzSE

Játékvezetők: Horváth Zoltán, Simó András

A játéknap további párosításai:
CLAAS-Törökszentmiklós – Nyíregyháza
Gödöllői KC - Primavera Mizse KC
Kecskeméti TE - FTC-Bástyamillenium
PLER Budapest II - Hajdúnánás-Robzol 2000 KS
Ózdi KC - Kőnig-Trade-Balmazújváros
Pick Szeged II - Balassagyarmati Kábel SE
RG
Fotó: Szántó György

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel