Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Vízilabda – Az OSC ellen debütál az új szakmai stáb
2014-02-14 01:11:07
Az előző hétvégén a Volvo Kupán szoríthattunk a magyar válogatottban szereplő egri játékosokért. A ZF-Eger pólósai jó teljesítményt nyújtottak a hagyományos felkészülési tornán, ráadásul közülük hárman – Kovács Gábor, Hárai Balázs és Gór-Nagy Miklós – tagjai voltak a Görögországban Világliga selejtezőn diadalmaskodó nemzeti csapatnak is. A nemzetközi vizek után ismét a hazai klubpólóra fókuszálhatunk, a Vodafone OB I-ben a 18. forduló összecsapásait bonyolítják le. A ZF-Eger szombaton az OSC-Újbudát látja vendégül a Bitskey Uszodában. A találkozó talán legnagyobb érdekessége az lesz, hogy először mutatkozik be hazai közönség előtt előtt Dabrowski Norbert vezetőedző és segítője Petrovai Márton. Gerendás György felmentését követően egy nappal Dabrowski már kormányozta az egri hajót Szolnokon, míg Petrovai hétfőn látott munkához. Az edzőpáros várhatóan győzelemmel startol majd, - nem lebecsülve az OSC-t – az esélyek a mieink mellett szólnak.

A fővárosiak a tizedik helyet foglalják el a bajnoki táblázaton. Ha jól hajráznak, akkor a kilencedik pozíciót elcsíphetik az alapszakaszban. A mieink ugyan még listavezetők az OB I-ben, de a vesztett pontok tekintetében a meccshátrányban lévő Szolnok jobban áll. A Dózsa az Egerhez hasonlóan minden bizonnyal begyűjti a három pontot Szentesen. A játéknapból egy találkozót már lebonyolítottak. A Szeged még január végén 11-6-ra legyőzte a Fradit.

Vodafone OB I., alapszakasz 18. forduló
Bitskey Uszoda, 2014.02.15. (szombat) 18 óra
ZF-Eger – OSC-Újbuda

Játékvezetők: Homonnai Dániel, Petik András

A játéknap további párosításai:
Szeged – FTC 11-6 (korábban már lejátszották)
Debrecen – Ybl
KSI – Honvéd
Kaposvár – Vasas
BVSC – Pécs
Szentes – SzolnokRG
Fotó: Lénárt Márton - honlap itt...

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel