Zárt kapus meccs

Rasszista szurkolói megnyilvánulások miatt az albánok elleni hazai világbajnoki selejtező-mérkőzését zárt kapuk mögött kell megvívnia a magyar labdarúgó-válogatottnak
Bővebben itt...



1552.eger.hu


































Sportlinkek










Hirek keresés:































Fórum



Hírlevél





Asztalitenisz - TOP 12: Timafalvi Gergő diadala
2013-12-16 11:24:38
Bravúrosan szerepeltek az Egri Áfész SC utánpótlás játékosai a hétvégén. Budapesten zajlott az Országos Serdülő Top 12 bajnokság, az elitek versenyében óriási küzdelemben, 10 győzelemmel Timafalvi Gergő aranyérmet szerzett. Banok Tamás az ötödik helyen végzett, ezzel a fiúk versenyében az Egri Áfész SC volt a legeredményesebb klub. Miskolcon régiós versenyen újonc versenyszámban Tripa Alexandra, míg serdülőben Domoszlai Anna aranyérmet szerzett. Ifjúsági fiú versenyszámban Zachar Márk bronzérmet nyert. Pálosi Balázs edző elégedetten értékelt: - Az utóbbi másfél évben óriási erőfeszítéseket teszünk az utánpótlás nevelés érdekében, amelynek kezdenek megjönni az eredményei. Ez a hétvége nagyon jól sikerült, egy jó megerősítés abban, hogy jó úton haladunk, meg vagyok elégedve a gyerekek teljesítményével. Az Egri ÁFÉSZ SC női NB I-es csapata 12-6-ra nyertek a Vecsés ellen.


Női NB I. Kelet
Egri ÁFÉSZ SC - Vecsés 12-6
Győztek:
Iszajeva Petró Anna 4, Révészné Beniczky Magdolna 3, Haraszti Nóra 3, Kovács Kinga 1, Iszajeva-Haraszti páros.
A lányok az NB I-es bajnokság második helyéről várják a folytatást, egyetlen ponttal lemaradva a listavezető Soltvadkert csapatától, akiket a tavaszi szezonban hazai pályán fogadnak.

December 22-én vasárnap a Kistályai úton pénzdíjas férfi versenyt rendeznek HevesTherm Kupa néven. Az eseményre több extraligás és NB I-es játékos is jelezte érkezését.





Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel