Spanyol aranyérem

Története negyedik győzelmét aratta a spanyol férfi kosárlabda-válogatott a kontinensbajnokságon, miután a berlini fináléban az aktuális világbajnok legyőzte a legutóbbi olimpián ezüstérmes Franciaországot.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Atlétika - Rekortán épül a Felsővárosban
2013-09-21 12:56:38
A szabadidősport szolgálatára másfél méter széles, kb. 330 méteres rekortán futósáv épül a Felsővárosi Sporttelepen. A füves pálya körül megkezdődött az építkezés, amely heteken belül be is fejeződhet. Első lépcsőben a Cifrakapu út felőli telkek vízelvezető rendszerét újítják meg. A kivitelező Németh Miklós gerelyhejító olimpiai bajnok cége. Az 1976-ban 94.58 méteres világcsúccsal aranyérmes, legendás atléta személyesen felügyelte a munkálatok elkezdését. A beruházás költségeit Eger Megyei Jogú Város Önkormányzat állja, a közgyűlési döntésnek megfelelően.

Kovács Géza az Egri Városi Sportiskola igazgatója arról is tájékoztatta portálunkat, hogy a Felsővárosi fejlesztési programban a rekortán pálya mellett szerepel a Cifrakapu úti kertek felé egy 5 méteres labdafogó kerítés megépítése. A beruházás 2014-ben valósulhat meg. A műfüves pályák mögötti szabad terület rendezése is napirenden van. A cél egy gondozott fűves, több funkciós pálya létrehozása.


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel