Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Kosárlabda - Meg kell fogni a hármasdobó óriást
2007-04-24 18:54:16
Rangadón fogadja a tavalyi bajnok TEVA Debrecent az Eszterházy Károly Főiskola-HÉSZ Gépszolg NBII-es férfi kosárlabdacsapata szerda este. A mieink ősszel vereséget szenvedtek a Hajdúságban, s kisebb problémáink dacára Cseh Kálmán tréner győzelemben bízik. A revans már csak azért is nagyon jól jönne fiainak, mert a most szinte biztosnak tűnő bronz akár alapszakasz ezüstté is válhat - no persze ehhez nem csak ez a győzelem, hanem egy újabb TEVA vereség is kellene, történetesen Nagykállón.
Ne szaladjunk azonban ennyire előre: az április 25-i slágermeccsen favoritnak számítunk a rutinos gárda ellen is, hiszen a tavaszi szezonban eddig 10-ből 10 alkalommal nyert az EKF-HÉSZ. Ezt a meccset is be kell húznunk, s így veretlenül zárhatjuk a téli szünet utáni időszakot.

Milyen problémái vannak Cseh Kálmán együttesének?

Sérüléssel szerencsére senki sem bajlódik, betegséggel azonban többen is. Kovács és Petrucsik Géza gyakorlatilag nem edzett egész héten, Sütő Gergely pedig komoly nyavalyát kapott el. Úgy tűnik azonban, hogy az egriek stabil kezdőjátékosa szerda este már 90%-os lehet. Szükségünk lesz rá, hiszen a TEVA szerkezete nem hétköznapi. Játékos edzőjük, a 206 cm-es, egykori válogatott Szekeres Ferenc nagy rutingép, de érdekességképpen főként triplákat dobál: nehéz ellene védekezni. Továbbá ott van egy idegenlégiós is, a svéd-arab El-Safadi Badboni, aki nagyon dinamikus kosaras, szeret a palánk alá törni és kihasználni testi adottságait. A nagy rangadó szerdán 19.30-kor kezdődik a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban.

(ZE-RO PRESS) Kép: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel