Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás - Az Eger belőtte a tizenegyest
2007-04-22 19:57:13
Rangadót nyert az Egri FC a Pétervására ellen. A találkozó egyetlen gólját Kasza Gábor szerezte 11-esből a mérkőzés 35. percében. A vendégek két perc elteltével egyenlíthettek volna, de Kisbali büntetőjét Tóth Balázs kivédte. A küzdelmes mérkőzésen végig a péterkeiek játszottak mezőnyfölényben, a kontrára berendezkedő hazaiak akcióiban mégis több volt a gólveszély. Eger - Pétervására 1-0 (1-0). Eger, 600 néző. V.: Oláh G. Gól: Kasza (11-esből). Nagy Endre edző: - Ikszes meccsen a a 2. félidei játék alapján megérdemelten nyertünk. Sorsdöntőnek bizonyult, hogy mi be tudtuk lőni a büntetőt, az ellenfél lövését Tóth B. kitudta védeni. Nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé, de még nem nyertük meg. Bukrán Csaba: - Nem érdemeltünk vereséget, sokkal jobban játszottunk mint a hazai csapat. Bosszantó így kikapni.

Lénárt Márton fotói itt...

Megyei I. osztály, forduló

Egri FC - Pétervására
1-0 (1-0)

Eger, 600 néző. V.: Oláh G.
EGER: Tóth B. - Háklár, Csontos M.., Hompoth, Pádár - Nagy Zs (Bartuska, 79.)., Bánka, Béres (Mirkóczky, 63.), Kaknics - Domán (Porkoláb, 70.), Kasza. Játékos-edző: Nagy Endre.
PÉTERVÁSÁRA: Lázár -Nánási, Varga P., Érsek, Földi - Tar, Bajzát A., Stark, Szabó M., - Kisbali, Baranyi. Edző: Bukrán Csaba.

A Pétervására lépett fel támadólag , két szöglet jelezte a fölényüket. A 7. percben Szabó M. átadását Kisbali lövi a hálóba, de les miatt érvénytelenítik a játékvezetők.
A 10. percben Domán lépett ki a jobboldalon, Érsek az utolsó pillanatban mentett.
A 11. percben Nagy Zs. Passzát Kasza 17 méterről lövi kapura, fél méterrel tévedett.
A 15. percben Béres szögletét Hompoth fejelte kapura, Lázár védett.
Az Eger teljesen visszahúzódik saját térfelére, csak kasza marad elöl.
A 21. percben Baranyi cselezgetett ügyesen nagy helyzetbe hozta Kisbalit, akinek lövését bravúrral védte Tóth Balázs.
A 23. percben Béres lövését Lázár fura modulattal tolja szögletre.

A 35. percben Béres kitűnő labdát ad a kiugró Dománnak, a fiatal csatárt Érsek és Lázár kapus együttes erővel leteríti a 16-oson belül. A büntetőt Kasza lőtte a jobb alsó sarokba, 1-0

A 37. percben a hazai kau előterében Csontos M. elsodorta Baranyit, ez is 11-es. A labda mögé Kisbali állt, jobb sarokra tartó gyenge lövését Tóth Balázs magabiztosan védte.

Fordulás után lendületesebben kezdett az Eger. Az 51. percben Kasza lódult meg a balszélen, a gólhelyzetben lévő csatárt Földi a 16-os vonalánál buktatta. Sárga lap, szabadrúgás. Kasza a sorfalba lőtt.
Az 56. percben az egyszeres válogatott, több NB �es csapatot is megjárt Baranyi kapott sárga lapott műeséséért. Érdekesség, hogy nem szabálytalankodtak ellene és nem is esett el�
A 69. percben Mirkóczky ugratta ki Dománt, a csatár 8 méteres lapos lövését Lázár védte.
A péterkeiek akcióiban egyre kevesebb az erő, az egri védelem magabiztosan áll a lábán.
A 78. percben Bajzát A., a 88. percben Varga P. fejelt mellé.

A cél szentesíti az eszközt. Küzdelmes mérkőzésen a hazaiak taktikus játékkal megszerezték a három pontot. A péterkeiek játékában kevés volt az átütő erő. A helyenként nyolc játékossal védekező hazai reteszt nem tudták feltörni.

Jók: Tóth B., Csontos M., Hompoth, Pádár, Béres, Kasza, ill. Nánási, Varga P., Érsek, Baranyi.

Mestermérleg
Nagy Endre edző: - Tipikus egy gólos mérkőzésen a második félidei játék alapján megérdemelten nyertünk. Sorsdöntőnek bizonyult, hogy mi be tudtuk lőni a büntetőt, az ellenfél lövését Tóth B. kivédte. Nagy lépést tettünk a bajnoki cím felé, de még nem nyertük meg. A 2. félidőben több ziccert is kidolgoztunk. Elégedett vagyok Tóth Balázs és a teljes védelem teljesítményével. Kasza Gabi is sokat dolgozott, Domán Tamás a 11-es kiharcolásában vállalt döntő szerepet.

Bukrán Csaba: - Nem érdemeltünk vereséget, sokkal jobban játszottunk mint a hazai csapat. Bosszantó így kikapni.

Ifik: Egri FC - Pétervására 4-2 (3-1).


Agria Press - Bajzát R.
Fotó: Lénárt Márton


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel