Bravúros zárás

Szuperdöntőbe jutott a magyar vízilabda válogatott, miután 13-10-re verte a házigazda horvátokat. Zalánki Gergő hétszer talált az ellenfél hálójába
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás - NB I.-es kezdőlépések - Mobil lelátó épül?
2012-06-18 23:55:34
Június 18-án megtartotta első edzését az NB I-es Egri FC csapata. Simon Antal vezetőedző az Érsekkertben mozgatta meg a bajnokcsapatot és a próbajátékosokat. Keretről még korai lenne beszélni, július 1-én kezdődik az átigazolási időszak. A bajnoki rajt időontja július 27. Az őszi szezonban 17, tavasszal 13 meccset kell lejátszani az élvonalban. Kocsis Zoltán tulajdonos tájékoztatása szerint még várni kell a pontos menetrendre. - Az egri csapat orvosi felmérését néhány nappal elhalasztották. Mindenki az érkezőkre kiváncsi, de még csak próbajátékosokról beszélhetünk. A belgrádi Rudan ikrek mellett a horvát Marko Trajok és a brazil Tangue a mieinkkel gyakorol. A váci Albert Ádám és a BKV-s Eszlátyi István a kiszemeltek közé tartozik.Mit lehet tudni a létesítménnyel kapcsolatban.
- Ideiglenes megoldásra törekszünk, hogy a rajtra minden szükséfes engedélyt megkapjunk. Többszöri tárgyalás után valószínűsíthető, hogy mobil lelátókat helyezünk el a salakos futópálya területére. Még a befogadóképességről nincs végleges döntés. A Pakson is alkalmazott UEFA engedéllyel rendelkező mobil építményre egy éves engedélyt kérünk. A világítás is kötelező előírás. A tervek elkészültek, az engedélyek folyamatban, így szeptember, októberben már villanyfényes meccseket láthatnak szurkolóink.
- Az MLSZ programjában egységes beléptető rendszer kialakítása is szerepel. Ez már az egri stadionra is vonatkozik?
- Olyan informácóm van, hogy egy évvel halasztja az MLSZ ezt a programot. A napokban lesz MLSZ-BRFK biztonságtechnikai bejárás.
- A klub második TAO-s pályázata eredményes volt?- Még függőben van a pályázatunk. A hiánypótlásokat folyamatosan végezzük, 1-2 héten belül várható eredmény.
- A felnőttek mellett az NB III-as csapat és a nyolc utánpótlás együttes kialakítása is aktuális feladat.
- Az NB III-as gárdát Nagy Endre irányítja. A szabályok szerint 1990. január 1 után születettek szerepelhetnek, plusz az első csapatből visszajátszó 3 mezőnyjátékos és egy kapus. Az utánpótlásban az NB I-ben 4 (U-16, U-18, U-13, U-15) az NB II-ben 4 (U17, U19, U-12, U14) csapatot kell hétről hétre pályára küldeni. László István továbbra is utánpótlás koordinátorként segíti a munkát - nyilatkozta Kocsis Zoltán klubtulajdonos.

Agria Press
FOTÓ: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel