Bravúros zárás

Szuperdöntőbe jutott a magyar vízilabda válogatott, miután 13-10-re verte a házigazda horvátokat. Zalánki Gergő hétszer talált az ellenfél hálójába
Bővebben itt...


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás - Élre kerülhet az Egri FC
2012-05-04 18:33:51
Folytatódik a számháború az Egri FC csapatának számára. Az NB II keleti-csoportban zseniális tavaszt produkáló gárda szombaton 17 óra 30 perces kezdettel a Restart-Ceglédi VSE-t fogadja a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A tabella második és negyedik helyezettjének ütközete egyértelműen rangadónak minősül. Nagyon fontos, hogy Simon Antal vezetőedző gárdája megszerezze a három pontot. A dobogóért zajló küzdelemből kiüthetjük a ceglédieket. A bajnoki címért való versenyfutásban is mérföldkőnek számít az ütközet. A mieink két legnagyobb riválisa a Békéscsaba és a Szolnok hétfőn egymással csatázik a Viharsarokban. Nekünk talán a döntetlen volna a legmegfelelőbb eredmény Békéscsabán, mert így a forduló után is éllovasok maradnánk. Persze ehhez a Ceglédet feltétlenül le kell győznünk.

Zsinórban nyolcadik győzelmének megszerzésére készült egész héten az Egri FC. A Bp. Honvéd-MFA elleni idegenbeli 3-0 arányú diadal dicsértetes. Jó volt látni, hogy nem egy kibrusztolt egygólos diadal volt, hanem játékosaink - megtalálva a góllövő cipőjüket - végre fölényesnek mondható sikerrel ajándékozták meg szurkolóikat. Ebből a megállapításból az sem von le semmit, hogy a pesti mérkőzés jelentős részben emberelőnyben futballozott az Eger. Hasonló eredménynek természetesen most is nagyon örülnénk, ám pont a soron következő összecsapás az, amelyen megelégednénk egy nehezen kiharcolt, minimális különbségű győzelmecskének is.

Labdarúgó NB II keleti-csoport, 26. forduló
Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 2012-05-05 (szombat) 17 óra 30 perc
Egri FC - Restart-Ceglédi VSE

Játékvezetők: Veizer Roland (Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit)

Kocsis Zoltán, az Egri FC technikai igazgatója: - Az őszi meccsen is sokkal jobbak voltunk a Ceglédnél, de sajnálatos módon kikaptunk. Szombaton szeretnénk megszerezni a 3 pontot. A mi csapatunk profi, a hét győzelem bravúr. Szerénytelenség nélkül kijelenthető, ez a csapat a legjobb ebben az osztályban. Nem téma a feljutás, de minden meccset megszeretnénk nyerni. A klub megterveztette a világítási rendszert. Ha minden jól alakul szeptemberre kész lehet a világítás. A napokban földtani fúrásokat végeztek a stadionban 2 db 40 és 2 db 36 méteres oszlop felállítása szerepel a tervekben. Mindegy milyen osztályban leszünk ősszel, a közönségünknek szeretnénk kedvezni az esti meccsekkel. A lényeg, hogy a Cegléd ellen megszerezzük a 3 pontot. Pavlov még eltiltását tölti. Vannak kisebb sérülések, de bő a keret, biztosan jó csapat lép pályára - nyilatkozta Kocsis Zoltán.


A játéknap programja

A bajnokság állása
RG
Fotó: Zagyi Tibor

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel