Első kalapban a magyarok

Elkészült a párizsi olimpia női kézilabda tornájának sorsolási kalapok beosztása. A sorsolást kedden 17.30-kor tartják Páriszban. A mieink az első kalapba kerültek, így biztosan elkerülik Norvégiát.
Bővebben itt..


1552.eger.hu


Sportlinkek
Hirek keresés:FórumHírlevél

Labdarúgás - Nem várt pontvesztés
2007-04-08 20:30:44
2-2-es döntetlenre futotta az Eger FC erejéből a Verpelét ellen a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság vasárnapi mérkőzésén. A Felsővárosi Sporttelepen lejátszott találkozón a házigazda egriek kétszer is megszerezték a vezetést, azonban a lelkes vendégek egalizáltak. A listavezető különösen a második játékrészben mérsékelt teljesítményt nyújtott, védekezési hibáit pedig könyörtelenül kihasználta a Verpelét, amely teljesen megérdemelten vihette haza az 1 pontot. Az Eger első találata Kasza nevéhez fűződött, míg a második gólt Béres szerezte. A vendégeknél előbb Fükő Tibor, majd Malik Gergő talált be Tóth Balázs kapujába.

Rögtön a mérkőzés elején átvette az irányítást Nagy Endre alakulata. A 17. percben góllá érett a hazaiak mezőnyfölénye. Ekkor egy kapu előtti kavarodást követően Kasza Gábor mintegy 10 méterről okosan fejelt Tiszolcky feje fölött a hálóba. Az Eger vezető találatát követően nem roppant össze a Verpelét, akik időnként már átmerészkedtek a házigazdák térfelére. Szünet után teljesen alábbhagyott az egri lendület. Többet birtokolta ugyan a labdát a listavezető, ám nagy helyzetet nem tudott kialakítani a masszívan védekező vendégek kapuja előtt.
A mérkőzés 65. percében váratlanul egyenlített Vinczepap Ferenc gárdája. Fükő Tibor 25 méterről lőtte ki a jobb felső sarkot. Sokáig nem örülhettek a látogatók, hiszen 3 perc eltelte után Béres Mihály szabadrúgásból a sorfal mellett elcsavarva a labdát ismét megszerezte a vezetést az Egernek. Ezt követően is támadásban maradtak Hompothék, ám fölényük meddőnek bizonyult. A 77. minutum újabb fordulatot hozott. Péter Zoltán beadására a legjobbkor érkezett Malik Gergő, ezzel másodszor is egyenlített a Verpelét. A hátralévő bő 10 perc leforgása alatt már nem változott az eredmény. A látottak alapján nem érdemtelenül szerzett pontot a nagy lelkesedéssel játszó vendég alakulat.
Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés
Egri FC - Verpelét 2-2 (1-0)

Eger Felsővárosi Sporttelep 300 néző. Vezette: Varga G. (Berta L., Viktor F.)

Eger: Tóth B. - Háklár, Csontos M., Hompoth, Pádár - Mirkóczki (Porkoláb az 58. percben), Nagy Zs., Kaknics, Bartuska (Domán az 54. percben), - Béres, Kasza. Játékos-edző: Nagy Endre

Verpelét: Tiszolcky - Várkonyi, Hágen, Danyi, Péter - Kiss (Csóka a 84. percben), Malik G., Malik B., Somogyvári - Puporka (Vinczepap a 89. percben), Fükő. Játékos-edző: Vinczepap Ferenc

Gólszerzők: Kasza (17'), Béres (68') illetve Fükő (65'), Malik G (77')
Sárga lap: Nagy Zs, Porkoláb illetve Péter, Malik B.
Jók: Béres illetve az egész vendégcsapat

Edzői nyilatkozatok:
Nagy Endre: Második félidei gyenge védekezésünknek köszönhetjük, hogy értékes pontokat veszítettünk.

Vinczepap Ferenc: Megtaláltuk góllövő cipőnket. Gratulálok csapatomnak!

(ZE-RO PRESS) Fotó: Zagyi Tibor


Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel