Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás – Könnyű Róbert vendégként segítette ponttal győztes csapatát
A napokban a Boxing One Liga DVSC - KO. Galanta (szlovák) nemzetközi csapatbajnoki mérkőzésen vett részt Könnyű Róbert. Az Egri Városi Sportiskola öklözője a DVSC csapatát vendég sportolóként segítette. A meghívásnak nagyon örült az egri klub, hiszen rohamosan közeledik a felnőtt magyar bajnokság, ahol fontos mérkőzések várnak Könnyűre. Debrecenben a 60 kilogrammos olimpikon és EB-bronzérmes Varga Miklóst kellett pótolnia. Robi eredeti súlycsoportja az 56 kg, ennek ellenére vállalták a mérkőzést, hiszen nagyon kevés mérkőzése volt ebben az évben. Ellenfele a cseh Miroslav Serbnik volt, aki hat alkalommal nyerte meg eddig a 60 kg-os kategóriában a cseh bajnokságot és a 2008–as liverpooli kontinensvetélkedésen 5. helyezést szerzett. A mérkőzés döntetlennel zárult, ami nem fedi a valóságot.
Részletek itt...
2010-10-12 12:22:27Hozzászólás fórum (210)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel