Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Vízilabda - EUROLIGA - A Mladost ellen kezd a ZF-Eger
A rendező német Spandau 04 Berlin elkészítette az Euroliga II. selejtező kör G-csoportjának mérkőzés programját. Október 8-án 18.30-tól Eger - Mladost rangadóval indul a csoportkör, majd szombaton 20 órától a házigazda Spandau, vasárnap délelőtt 9.30-tól a francia Marseille meccsel zárul a torna. A ZF-Eger mindhárom alkalommal kék sapkában pólózik. Az Euroliga felkészülést szolgálhatja a hétvégi Magyar Kupa nyolcaddöntő. A Kőér utcában a Honvéd, az OSC és az Ybl az ellenfél. Nem lehet kérdéses a továbbjutás. A csoport elsőségnek nincs jelentősége, a versenykiírás szerint legjobb nyolc csapatot vaksorsolással párosítják majd. Szerdán az FTC vendégeskedett a Bitskey-ben. A kétkapuzáson a teljes egri keretre számíthatott a Gerendás-Tóth K. edzőpáros.
A program itt...
2010-09-29 18:43:19Hozzászólás fórum (9279)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel