Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Eger önkormányzata lesz a a foci főtámogatója
Megállapodtak a 18 millióban. Szeleczki János alpolgármester és az Egri FC-t képviselő Szekeres Károly kézfogásával szentesítette, hogy az Egri FC elfogadja Eger önkormányzatának ajánlatát. Keller József, az Egri FC-t működtető gazdasági társaság többségi tulajdonosának kórházi kivizsgálása miatt László István és Szekeres Károly tárgyalt a megyeszékhelyi futball sorsáról. A február 28-i közgyűlésen arról döntenek a képviselők, hogy a város 18 millió forintos támogatást biztosít az Egri FC számára. Ehhez kapcsolódva keresik külső szponzorok bevonásának lehetőségét. Az önkormányzat egy személyt delegál az Egri FC vezetőségébe, a konkrét személyről azonban még nincs döntés.
Szeleczki János alpolgármesterrel készített interjúnk meghallgatható itt
Részletek itt...

2008-02-06 19:04:30Hozzászólás fórum (12010)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel