Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - Gólnélküli bravúrdöntetlen Diósgyőrben
A maklári tornán 1-0-ra nyert az NB III-as Eger az NB I-es Diósgyőr ellen. A visszavágásra hiába vártak a borsodi drukkerek. Az élvonalbeli klub vasárnapi rajt előtti főpróbáján nem született gól. Nagy Endre edző együttese fegyelmezett, taktikus játékkal végig méltó ellenfele volt a Pajkos-gárdának. Sőt, több szép akciót vezetve, veszélyeztették a hazaiak kapuját. A 90. percben már majdnem gólt szerzett Hegedűs Dávid, aki a kapust kicselezve lőtt kapura, de a visszafutó védők menteni tudtak. A szombati Centerenáriumi tornához képest 3 új focistát küldtött pályára az Egri FC, Fekete Viktor, Badalik Szabolcs és Újlaki Dávid személyében. Diósgyőr - Eger 0-0.

Tudósítás a mérkőzésről itt...
2007-07-18 20:23:20Hozzászólás fórum (12010)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel