Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás – Bombaerős NB III
A Magyar labdarúgó Szövetség Versenybizottsága az Amatőr Bizottság előterjesztése alapján meghatározta a Winner-Sport NB III-as bajnokság 2007-2008. évi csoportbeosztásait. Eszerint a harmadosztályú jogot tavasszal kiharcoló Egri FC a Mátra csoportba kapott besorolást, ahol igen nehéz ellenfelek várnak rá. A 16 fős mezőny tagja a ligacsapatok közül az MTK és az Újpest is. Ezeknek az együtteseknek a célja a feljutás. A Mátra csoportba esett vissza az NB II-ből a Jászapáti, ugyanakkor ide került fel Szolnok megye bajnoka a Tiszafüred, és a nógrádi győztes Somoskőújfalu is. Szűkebb hazánkat az egrieken kívül a Gyöngyösi AK gárdája is képviseli. Nagy Endre, az Egri FC edzője a hír hallatán elmondta: megijedni senkitől nem fognak. Így még nagyobb értéke lesz annak, ha megnyerik a pontvadászatot.
Részletek itt...
2007-07-17 16:25:57Hozzászólás fórum (12010)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel