Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Labdarúgás - NB II-es az Egri FC
Szerkesztőségünk biztos forrásból értesült arról, hogy a megyei pontvadászatban bajnoki címet szerző, ezzel együtt az NB III-as jogot kiharcoló Egri FC labdarúgó csapata ősztől a másodosztály keleti csoportjában gyűjtögetheti pontjait. Korábban már felröppent a hír, ám kisebb huzavona után ma vált véglegessé. Ez azt jelenti, hogy városunk focistái nemhogy átszálló jegyet kívánnak váltani a Mátra csoportban, hanem azt egyből átugorják. A nekünk szenzációval felérő információnak kevésbé örülnek Borsodban, ugyanis az osztálycsere hozományaként az eddig NB II-es Kazincbarcika kényszerül egy szinttel lejjebb, tehát a harmadosztályba - így döntött a két klub tulajdonosa Keller József. Az NB II-es indulás mellett további fontos kérdés is eldőlt hétfőn.
Részletek itt...
2007-06-25 17:55:19Hozzászólás fórum (12010)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel