Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Ökölvívás - Könnyű ágon Könnyű Róbert
Eredetileg úgy volt, hogy vasárnap este beszámolunk olvasóinknak Könnyű Róbert első mérkőzésének eredményéről. Mint az köztudott, az Egri Városi Sportiskola ökölvívó szakosztályának üdvöskéje a Siófokon zajló Kadet Európa Bajnokságon képviseli nemzetünket. A jó eredmény ismertetésére várni kell egy kicsit. Elkészült ugyanis a sorsolás, mely szerint az 50 kilogrammos súlycsoportban szereplő Könnyű Róbert szerdán lép kötelek közé. Jó hír, hogy elkerülte a nehéz ellenfeleket, útjába egy román rivális került. Kategóriájában összesen 12 öklöző vett részt a nyitóceremónián, így ha Vitányi Antal egri vezetőedző tanítványa diadalmaskodna első összecsapásán, akkor már csak egy találkozó választaná el a dobogótól. A fantasztikus eredménynek számító érmes pozíció megszerzésére tehát nem rosszak az esélyek.
Részletek itt...
2007-06-24 19:11:19Hozzászólás fórum (210)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel