Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Kosárlabda – Marad az NB II
Ennek a hírnek nagyon tudnának örülni az Egri FC labdarúgó csapatának háza-táján, viszont az Eszterházy Károly Főiskola HÉSZ-Gépszolg kosarasai nem boldogak. Sokáig ugyanis úgy volt, az NB I/B-ben létszámot emelnek. A tervek szerint huszonnégyre hizlalták volna a második vonalban résztvevők számát, és két csoportban zajlottak volna a küzdelmek. Az NB II észak-alföldi régiójában pattogtató egriek joggal reménykedtek abban, hogy helyük lesz a másodosztálynak megfelelő NB I/B-ben. Csütörtök este meghozta döntését a szövetség, miszerint marad minden a régiben, így mindenki ott folytathatja ősszel, ahol most tavasszal abbahagyta – kivéve persze a feljutó és kieső együtteseket. Az EKF-HÉSZ-nek nem esett jól a határozat, ezért kénytelenek lesznek a pályán kiharcolni a magasabb osztályban való indulást.
További részletek itt...
2007-06-22 13:16:36Hozzászólás fórum (2727)HirajánlásKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel