Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Magabiztos sikert várhatunk az éllovastól
2012-01-27 01:05:31
Soha ne nézd le az ellenfelet! Ha jobbnak érzed magad nála, tiszteld meg azzal, hogy minél nagyobb arányban megvered! Ezeknek a mondatoknak nagy igazságtartalma van, és a szombati derbi előtt fontos üzenetet, valamint talán egy kis jóslatot is tartalmaznak. A Szerencs csapata az utolsó helyen áll, még egyszer sem tudott nyerni 12 találkozója során. Nem vállalunk nagy kockázatot, ha biztosra vesszük, hogy az EKF-EGER-HÉSZ győzni fog a Leányka úti randevún. Valószínűleg Váczi Péter edző a lehető legtöbb játékost pályára küldheti: feltehetően egy tucat kosarasa szerez majd pontot egri oldalon. Októberben 106-51-re diadalmaskodott az Eszterházy idegenben. Ezzel együtt a bevezető mondatok valóban mottóul kell, hogy szolgáljanak!
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel