Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Amerikai kapuban Illyés Dániel
2012-01-26 13:59:54
Az őszi NB II-es bajnokságban kevés lehetőséget kapott Illyés Dániel az egriek kapusa, kapusedzője, az Egri Kapusakadémia alapítója és működtetője. A 2012-es évben már nem láthatjuk az egriek hálóőrét, mivel februárban az Egyesült Államokba igazol. A 30 éves kapust a North American Soccer League-ban (NASL) szereplő Atlanta Silverbacks szerződteti. - Az elmúlt éves amerikai showműsor forgatásán ismerkedtem meg az Atlanta brazil kapusedzőjével, aki mentorom volt a televíziós műsorban. Most azzal keresett meg, hogy első számú kapusként számít rám az Atlanta Selverbacks-nál. 1+2 éves szerződést írok alá február végén. Komoly lehetőséget kaptam egy profi bajnokságban. A NASL a Major League után a második osztálynak felel meg.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel