Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda - A második félidőért jár a dicséret - A Vác jutott tovább
2012-01-25 22:48:35
Nem történt meglepetés a Vác NKSE jutott a női Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé, miután 19-6-os félidő után 38-20-ra nyert Egerben az Eszterházy KFSC-GloboSyS ellenében. Megteltek a Kemény Ferenc Sportcsarnok lelátói, a vendégeket is lelkes szurkolók kísérték el. Jó hangulatú összecsapáson a mérkőzés elején kiütközött az osztálykülönbség, az NB I. élcsapata rutinosan érvényesítette a fölényét, a megilletődötten kezdő egriek ellen. Szünet után sokat javult a hazaiak teljesítménye, sikerült szép gólokkal örvendeztetni az egri szurkolókat. A Tápai Szabinával, Uhrakovával, Klivinyivel felálló vendégek továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel