Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – Nagyon fontos siker
2012-01-22 22:15:48
Nagyon jó meccset játszott és - elsőként az oda látogató csapatok közül - 68-64-re győzött Baján vasárnap este az EKF-EGER-HÉSZ listavezető csapata. Történt mindez a férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 13. fordulójában, noha mindkét gárda 11 meccset játszott eleddig. A mieink 11-ből 2 alkalommal találtak legyőzőre, a házigazdák már 5 fiaskót könyveltek el kényszerűségből, és a 6. helyről várták ezt az ősrangadót. Csapatunk győzelmi célokkal indult a nagy útra, és be is váltotta a reményeket, de igazi csemege volt ez a csata, végig szoros, fordulatos derbit láthatott a közönség. Váczi Péter edző szerint a remek idegenbeli sikerrel a mieink helyet biztosítottak maguknak a legjobb négy között.
Részletek...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel