Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teremfoci – Félidőben a Rai Vini vezet
2012-01-16 08:33:18
A nyolcadik fordulót rendezték a Pásztorvölgyi Iskola csarnokában zajló Sárkánytűz Kupa téli teremlabdarúgó bajnokságban. A Kovács Péter által szervezett viadal a félidejénél tart. A listavezető Rai Vini-Virág Söröző papírforma sikerrel őrizte meg első helyét a pontvadászatban. Nyert a Protek-Hangácsi Pincészet és a Barlang Büfé-Felnémet FC is. A Lovas Étterem – Bosch Eger párharc döntetlennel végződött, így a dobogóért zajló küzdelemben mind a két gárda értékes pontokat veszített. Sajnálatos módon elmaradt a Gouranga – Police 07 összecsapás, utóbbi csapata mulasztása miatt, így a három pontot a Gouranga kapta 3-0-s gólkülönbséggel. A következő fordulót január 21-én szombaton bonyolítják le a pásztorvölgyi intézményben.
Eredmények, tabellák itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel