Kaotikus futam

Hamilton győzelmét hozta a kaotikus Toszkán Nagydíj Valtteri Bottas és Alexander Albon előtt. A futamon összesen három állórajtot teljesített a mezőny, aminek Sebastian Vettel egyáltalán nem örült.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás – Az egri Preklet is tagja a Törökországba utazó keretnek
2012-01-14 17:18:28
Január 20-án Törökországba utazik az NB II-es válogatott. A másodosztály legjobb labdarúgóiból álló keret tagjai Dárdai Pál irányításával több, mint egy hetet tölt a balkáni államban. Örömteli, hogy Preklet Csaba révén az Egri FC is érdekelt. A tehetséges fiatal játékos - mint korábban beszámoltunk róla – kiváló játékkal segítette csapatát a Telkiben megrendezett Kelet – Nyugat gálamérkőzésen. Érdekesség, hogy az akkor 2-0 arányú vereséget szenvedett keletiek sokkal több játékossal képviseltetik magukat Törökországban, mint a győztes nyugatiak. A túra célja az edzőtáborozás, mely során több mérkőzést is vív a magyar gárda. Először január 23-án, Azerbajdzsán U21-es válogatottjával csap össze a Dárdai-legénység. A keret 29-én tér haza.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel