Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Nagy remények, nagy reménységek a fociosztályban
2007-02-07 20:55:52
2007. szeptemberétől indul a futballosztály Egerben, a Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola és Kollégiumban. A felvételi eljárás lassan befejeződik, s 18 kiváló 14-15 éves focista kaphat arra lehetőséget, hogy normál tantervű gimnázium végzése mellett az Egri Futball Klub szakembereinek irányításával szervezett keretek között sportoljon. Az érettségi felé haladó diákok heti három alkalommal délelőtt is edzhetnek, s így a legjobb képzést kapják ahhoz, hogy egyszer akár élvonalbeli játékosként is pályára léphessenek.
Mindent megteszünk azért, hogy a sporttehetségek tanulmányaikban se valljanak szégyent, s hogy a lemorzsolódás fogalma ismeretlen legyen ebben a különleges osztályban - mondta az AgriaSportnak Matúzné Nagy Ildikó, az iskola igazgatója.
Részletes anyagunk itt olvasható...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel