Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Úszás - Javulás kis mértékben
2007-02-06 21:14:06
A 2007-es esztendő első felkészülési versenyén vettek részt az Egri Városi Úszóklub sportolói. A kemény alapozási időszak közepén hat fiatal sportoló mérette meg magát Balatonfűzfőn. A válogatottak számára kötelező a részvétel. A mieink 400 és 1500 méter gyorson voltak érdekeltek. A mindössze 9 éves Grósz Laura 400 méter gyorson, míg Péceli Tamás, Menner Nóra, Gyulay Dániel, Nagy Ádám és Firtkó Adél 1500-on indult. Erdélyi Krisztina edzőben vegyes kép alakult ki a viadal végére tanítványainak szereplésével kapcsolatosan. A tréner az AgriaSportnak elmondta: egyéni csúcsokat úszogattak gyermekei, ám ő nagyobb formajavulásra számított, és jobb eredményekkel kalkulált.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel