Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Aranyos Gergő és Máté
2007-02-06 20:10:17
Országos versenyt rendeztek Gyöngyösön 8 egri birkózó részvételével. A meghívásos viadalon mintegy 20 egyesület 110 sportolója indult. Eredetileg úgy volt, hogy az Egri Vasas BBK több fiatalt is nevez, ám sérülések illetve betegségek közbeszóltak. A klub eredményességéről mindent elárul, hogy két arannyal, egy ezüsttel és kettő bronzéremmel tért haza a mini küldöttség. A Gyöngy Attila, Lakatos András, Kun Mátyás és Mischinger György edzők által felkészített egriek Diák I, és Diák II korcsoportban érték el sikereiket. Előbbi kategória 68 kilogrammos mezőnyében Szanyi Gergő, míg a D II 28 kilósai között Gyöngy Máté nem talált legyőzőre.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel