Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Aranyos Gergő és Máté
2007-02-06 20:10:17
Országos versenyt rendeztek Gyöngyösön 8 egri birkózó részvételével. A meghívásos viadalon mintegy 20 egyesület 110 sportolója indult. Eredetileg úgy volt, hogy az Egri Vasas BBK több fiatalt is nevez, ám sérülések illetve betegségek közbeszóltak. A klub eredményességéről mindent elárul, hogy két arannyal, egy ezüsttel és kettő bronzéremmel tért haza a mini küldöttség. A Gyöngy Attila, Lakatos András, Kun Mátyás és Mischinger György edzők által felkészített egriek Diák I, és Diák II korcsoportban érték el sikereiket. Előbbi kategória 68 kilogrammos mezőnyében Szanyi Gergő, míg a D II 28 kilósai között Gyöngy Máté nem talált legyőzőre.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel