Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Birkózás - Aranyos Gergő és Máté
2007-02-06 20:10:17
Országos versenyt rendeztek Gyöngyösön 8 egri birkózó részvételével. A meghívásos viadalon mintegy 20 egyesület 110 sportolója indult. Eredetileg úgy volt, hogy az Egri Vasas BBK több fiatalt is nevez, ám sérülések illetve betegségek közbeszóltak. A klub eredményességéről mindent elárul, hogy két arannyal, egy ezüsttel és kettő bronzéremmel tért haza a mini küldöttség. A Gyöngy Attila, Lakatos András, Kun Mátyás és Mischinger György edzők által felkészített egriek Diák I, és Diák II korcsoportban érték el sikereiket. Előbbi kategória 68 kilogrammos mezőnyében Szanyi Gergő, míg a D II 28 kilósai között Gyöngy Máté nem talált legyőzőre.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel