Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Egri arany és ezüst
2007-02-06 11:34:32
Az Egri FC 1988-as korosztályú csapatának sikerével zárult a Panoráma Unikornis Kupa teremlabdarúgó torna, melyet két napon keresztül rendeztek a Leányka úti Sportcsarnokban. Az immár 8.alkalommal kiírt viadalon két korcsoportban összesen 11 együttes indult. Székely Károly edző U19-es csapata mondhatni rajt-cél győzelmet aratott, az viszont különösen örömteli, hogy beverekedték magukat a döntőbe a Berecz Csaba vezette 89-es legények is. A házi finálé magabiztos 88-as sikerrel zárult. A kicsiknél bronzmeccset játszhatott az Eger FC, ahol a Heves ellen alulmaradtak a mieink, így ők a 4. helyen fejezték be a küzdelmet.
Részletek itt...
Fotoriportunk 1 itt...
Fotoripurtunk 2 itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel