Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda - Tornagyőztes lett ificsapatunk
2007-02-05 20:23:40
Felkészülési tornát nyert az SHS Eger Eszterházy Károly Főiskola ifjúsági csapata. A Leányka úti Sportcsarnokban rendezett viadalon négy együttes vett részt. Vizes Lajos edző gárdájának tette azért számít komoly fegyverténynek, mert magasabb szinten jegyzett együtteseket sikerült megelőzniük. Az NB II észak-keleti csoportjában szereplő egri legénység veretlenül nyerte a tornát az NB I/B-s Ózd, a Pénzügyőr és a Csömör előtt. Az Ózd elleni első fellépés még döntetlennel zárult, ám ezt követően másik két riválisukat kiütötték Takács Bencéék. A torna legjobb kapusának járó különdíjat Rutka Péter az SHS Eger hálóőre kapta. A mezőny legtechnikásabb játékosának a Pénzügyőr kézilabdázóját Illés Mártont választották, míg a viadal gólkirálya az ózdi Hangos Dávid lett.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel