Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kézilabda - Tornagyőztes lett ificsapatunk
2007-02-05 20:23:40
Felkészülési tornát nyert az SHS Eger Eszterházy Károly Főiskola ifjúsági csapata. A Leányka úti Sportcsarnokban rendezett viadalon négy együttes vett részt. Vizes Lajos edző gárdájának tette azért számít komoly fegyverténynek, mert magasabb szinten jegyzett együtteseket sikerült megelőzniük. Az NB II észak-keleti csoportjában szereplő egri legénység veretlenül nyerte a tornát az NB I/B-s Ózd, a Pénzügyőr és a Csömör előtt. Az Ózd elleni első fellépés még döntetlennel zárult, ám ezt követően másik két riválisukat kiütötték Takács Bencéék. A torna legjobb kapusának járó különdíjat Rutka Péter az SHS Eger hálóőre kapta. A mezőny legtechnikásabb játékosának a Pénzügyőr kézilabdázóját Illés Mártont választották, míg a viadal gólkirálya az ózdi Hangos Dávid lett.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel