Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teke - Fejre kéne állítani a tabellát
2007-02-05 19:07:44
Az alsóházi rangadókon pont nélkül maradtak az egri csapatok az NB II. Délkeleti csoportjának 10. fordulóján. A tavaszi szezon nyitányán a Széchenyi SC a Szentesi Vasutas otthonában maradt alul 7:1-re. Bosszantó a fiaskóban, hogy a házigazdáknak sem ment a játék. A 12 játékos közül senkinek sem sikerült az 500 fás eredményt elérnie. Az egriek közül Nagy Tibornak több ütött fával (470 – 450) is sikerült elveszítenie a párharcot. A legszorgosabb pontgyűjtő hírében álló Bakos Péter ellen meglepetésre remekelt a hazai ifista, aki a mezőny legjobbja címet is megszerezte. Az Egri Nyomda SE járt jobban, Tamasiék Tiszakécskén maradtak alul 7:1-re.
Bővebben itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel