Halasztás!

Elmaradnak a pólómeccsek. Az Európai Úszószövetség (LEN) elhalasztotta a soron következő nemzetközi vízilabda-kupamérkőzéseket, a koronavírus-járvány miatt későbbi időpontban rendez meg több eseményt.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Utánpótlás labdarúgás - Három egri csapat száll harcba a győzelemért
2007-02-02 13:01:36
Hagyományos teremlabdarúgó tornát rendeznek a hétvégén a Leányka úti Sportcsarnokban. A Panoráma Unikornis Kupa igen szép múltra tekint vissza, hiszen immár 8. alkalommal bonyolítják le. A viadalra ezúttal 11 csapat kapott meghívást. Az 1988-ban születettek két csoportban játszanak körmérkőzéseket. Jó erőfelmérő lesz a torna a 89-es Eger FC számára, ugyanis Berecz Csaba tanítványai idősebbek ellen veszik fel a harcot. Az U19-es Székely Károly-legénységet a végső sikerre is esélyesnek tartják. Az 1996-os növendékeknél 5 együttes alkotja a mezőnyt. Több jó képességű gárda mögött legfeljebb a tisztes helytállás kérhető számon az egriektől.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel