Különgép Szófiába

Budapestről és Debrecenből is különgéppel repülhetnek a szurkolók márciusban a magyar válogatott Európa-bajnoki pótselejtezőjére Szófiába. A Wizz Air légitársaság tájékoztatása szerint a járatok március 26-án 10 órakor indulnak mindkét reptérről.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Teremlabdarúgás - Nagy harc várható
2007-02-01 18:45:04
Egy évvel ezelőtt az Egerszalók sikerével fejeződött be a Fenstherm Kupa teremlabdarúgó torna a Kemény Ferenc Sportcsarnokban. Címvédőként ezúttal is meghívást kapott a szalóki csapat, ám több rivális is trónfosztásra készül. A felnőtt viadalon 8 csapat két négyes csoportban játsza találkozóit. Az "A"-jelű kvartettben a Verpelét, a Nagyréde, a Besenyőtelek és a Pétervására játszik körmérkőzéseket egymással. A "B"-négyesbe a Mátra Nissan Gyöngyös, a Felsőtárkány, az Egerszalók és a Füzesabony kapott besorolást. Igen erősnek tűnik a mezőny, tele teremspecialista játékosokkal. Következő összeállításunkban a résztvevők kereteit és a torna részletes programját ismertetjük.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel