Szív és alázat diadala

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitány a szerbek legyőzése után mondta: Nincsenek itt nagy titkok. A mi csapatunk óriási szívvel, alázattal küzd.
Bővebben itt...


1552.eger.hu


































Sportlinkek












Hirek keresés:































Fórum



Hírlevél





Hozzászólások-fórum:

Labdarúgás - Vancsa újraírja az Egri Csillagokat
2011-10-10 17:18:03
Vancsa Miklóssal, az Egri FC cégvezetőjével, Jámbor János fő támogató jobbkezével készített interjú jelent meg az NB1.hu oldalán. Ezt az írást közöljük most, hiszen ebből az interjúból is jól látszik: Egerben valóban komoly célok vannak, s az itteni munkára, a támogatói kör és a város elszántságára felfigyeltek a külső szemlélők. Az ominózus interjú:

A stabil NB II-es csapat kialakítása mellett merészebb célok is vannak. Az idei szezonban újra NB II-es labdarúgás van Eger városában. A csapat mögé komoly szponzorok álltak és a klub irányítását a korábban az évekig a Vasasnál dolgozó Vancsa Miklós vette át.
- Augusztus elsején kezdődött ez a történet, ami abszolút behatárolta a lehetőségeinket - mondta honlapunknak Vancsa. - A lehetőségekhez képest összeraktunk egy olyan csapatot, amely méltóképpen viseli Eger városát az NB II-es mezőnyben.
Tovább...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adws

Kiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport(kukac)agriasport.hu    Impresszum - Kapcsolatfelvétel