Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

NEM JÖN A MILAN a Fenstherm Kupára!
2007-01-31 18:15:20
Technikai okokra hivatkozva az utolsó pillanatokban lemondta egri szereplését az AC Milan öregfiúk labdarúgó csapata. Rossi, Eranio, Leonardo és Massaro mind-mind sztárként csillogott a 90-es években, s Egerben, de országosan is hatalmas érdeklődés kísérte hétvégi, Fenstherm Kupán való fellépésüket. A kulcsfigura Daniele Massaro volt, aki Ausztráliában maradt. A Milan csapatát a pécsi öregfiúk együttese igyekszik majd pótolni - ez a gárda a 70-es 80-as évek egyik kiemelkedő honi együttese volt.
Szabó András "Zsuzsi" főszervező kérdésünkre elmondta: nagyon sajnálja a történteket, hiszen sok hónapnyi lázas munkát fektettek bele abba, hogy a jubileumi tornára idehozzák a világhírű játékosokat.
Részletek itt...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel