Vakbélműtét

Cseh László hétfőn nagy fájdalmaktól szenvedett, kórházba került, azonnal megműtötték, és szerdán hazaengedték. Cseh az országos bajnokságról váratlanul távozott, de most nem akarja feladni céljait.
Bővebben itt...
Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – A Salgótarjánnal kupázik a friss NB II-es egri csapat
2011-10-04 12:45:07
Október 5-én, szerdán 18.30-kor lép parkettre Egerben, a Leányka úton a Salgótarjáni KSE. Eddig a nógrádiaknak – az EKF-EGER-HÉSZ ellen – nem sok babér termett városunkban, s most a Hepp Kupa első fordulójában az újonc NB II-es egri gárdát, az Egri VSI EKF alakulatát kapták ellenfélként. A mieinket az Eszterházy Károly Főiskola, az Egri Városi Sportiskola és a Kék Oroszlánok Kosársuli működteti közösen, az edző Laczi Zsolt. A cél az, hogy az U20-as korcsoportból „kiöregedett”, tehetséges egri fiataloknak versenyzési lehetőséget biztosítsanak, illetve rendszeresen játékban legyenek azok a kosarasok is, akik az NB I-es csapat keretéhez tartoznak, de ott kevesebb lehetőséget kapnak a bizonyításra.
Bővebben...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel