Fradi vereség

Rosszul indult. Már az 1. percben vezetett a vendégcsapat. A magyar bajnok Ferencváros meglepetésre 3–0-ra kikapott hazai pályán a bolgár Ludogorectől az Európa-liga H-csoportjának 2. fordulójában.
Bővebben itt...


Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – A Salgótarjánnal kupázik a friss NB II-es egri csapat
2011-10-04 12:45:07
Október 5-én, szerdán 18.30-kor lép parkettre Egerben, a Leányka úton a Salgótarjáni KSE. Eddig a nógrádiaknak – az EKF-EGER-HÉSZ ellen – nem sok babér termett városunkban, s most a Hepp Kupa első fordulójában az újonc NB II-es egri gárdát, az Egri VSI EKF alakulatát kapták ellenfélként. A mieinket az Eszterházy Károly Főiskola, az Egri Városi Sportiskola és a Kék Oroszlánok Kosársuli működteti közösen, az edző Laczi Zsolt. A cél az, hogy az U20-as korcsoportból „kiöregedett”, tehetséges egri fiataloknak versenyzési lehetőséget biztosítsanak, illetve rendszeresen játékban legyenek azok a kosarasok is, akik az NB I-es csapat keretéhez tartoznak, de ott kevesebb lehetőséget kapnak a bizonyításra.
Bővebben...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel