Forma-1: 8 futam várható

Bernie Ecclestone szerint az idén legalább nyolc futamot meg lehet rendezni. A 89 éves brit mágnás elmondta, hogy a szabályzat szerint minimum nyolc verseny kell ahhoz, hogy világbajnokot lehessen hirdetni.
Bővebben itt...Sportlinkek
Hirek keresés:

FórumHírlevél

Regisztráció

Regisztráció módosítás


Felhasználónév:

Jelszó:

Hozzászólások-fórum:

Kosárlabda – A Salgótarjánnal kupázik a friss NB II-es egri csapat
2011-10-04 12:45:07
Október 5-én, szerdán 18.30-kor lép parkettre Egerben, a Leányka úton a Salgótarjáni KSE. Eddig a nógrádiaknak – az EKF-EGER-HÉSZ ellen – nem sok babér termett városunkban, s most a Hepp Kupa első fordulójában az újonc NB II-es egri gárdát, az Egri VSI EKF alakulatát kapták ellenfélként. A mieinket az Eszterházy Károly Főiskola, az Egri Városi Sportiskola és a Kék Oroszlánok Kosársuli működteti közösen, az edző Laczi Zsolt. A cél az, hogy az U20-as korcsoportból „kiöregedett”, tehetséges egri fiataloknak versenyzési lehetőséget biztosítsanak, illetve rendszeresen játékban legyenek azok a kosarasok is, akik az NB I-es csapat keretéhez tartoznak, de ott kevesebb lehetőséget kapnak a bizonyításra.
Bővebben...


Fórum átmenetíleg kikapcsolva, szíves türelmét kérjük! adwsKiadó az Egri Városi Sportiskola információ:   agriasport@agriasport.hu    Médiaajánlat    Impresszum - Kapcsolatfelvétel